Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Плоско-Забузька сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04366703) був реорганізований і увійшов до складу Вільшанської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

«Я МАЮ ПРАВО!»

Вихованці піщанобрідської школи-інтернат провели для працівників юстиції Кіровоградщини майстер-клас з вишивання бісером карти «Я МАЮ ПРАВО!».

Захід відбувся за ініціативи команди обласного управління, які ініціювали приїзд дітей із інтернату в Кропивницький напередодні новорічних свят.

«Ми невипадково вирішили розпочати роботу над створенням символічної карти «Я МАЮ ПРАВО!» разом із підлітками, які навчаються в інтернаті. Під час крайнього візиту до них діти активно демонстрували нам свої таланти з шиття та в’язання. Нам настільки сподобались їх роботи, що ми вирішили запропонувати їм попрацювати над виготовленням картини з зображенням логотипу магістрального правопросвітницького проекту Мін’юсту. Окрім цього, в нас виникла ідея організувати разом із ними спільну благодійну акцію «Зігрій своїм теплом» для пенсіонерів, які перебувають на утриманні в місцевому психоневрологічному інтернаті з геріатричним відділенням», – прокоментував Вадим Гуцул.

Ініціативу зробити подарунки для людей похилого віку підтримали також представниками нотаріальної спільноти Кіровоградщини та підприємець Андрій Федорченко.

За словами Вадима Гуцула, команда юстиціх активно проводить не тільки правопросвітницьку, а ще й благодійну діяльність, адже всі знають, наскільки важливо відчувати підтримку один одного.

«Під час одного з візитів в піщанобрідську школу-інтернат виникла ідея запропонувати дітям підготувати для людей похилого віку, які з тих чи інших причин змушені доживати віку в медичному закладі, подарунки. Приємно, що вихованці інтернату з ентузіазмом сприйняли цю ініціативу й власноруч зв’язали для пенсіонерів шкарпетки, килимки та шалі», – додав посадовець.

Наприкінці зустрічі вихованці навчального закладу отримали солодощі й подарунки, а керівник юстиції привітав їх з прийдешнім Новим роком.

 

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *