Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Плоско-Забузька сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04366703) був реорганізований і увійшов до складу Вільшанської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

На Кіровоградщині через борги перед донькою чоловік позбувся автівки

На Кіровоградщині через борги перед донькою чоловік позбувся автівки

На Кіровоградщині з початку року державні виконавці стягнули вже понад 118 млн. грн аліментів.

«19 688 дітей на Кіровоградщини отримали свої законні аліменти. Це велике досягнення. Однак, далеко не у всіх випадках батьки готові добровільно надавати фінансову підтримку своїм дітям. У таких випадках доводиться нагадувати про їх батьківські обов’язки в примусовому порядку», – відзначив керівник юстиції Кіровоградщини Вадим Гуцул.

За його словами, зокрема нещодавно один із мешканців Кропивницького позбувся власної автівки, оскільки заборгував кошти на утримання власної доньки Анастасії.

«Згідно офіційних даних, сума боргу в чоловіка вже перевищила 48 тис. грн. Сплачувати кошти він не поспішав, тому довелося накласти арешт на його автомобіль. У результаті його колишня дружина погодилася забрати автівку собі в рахунок часткового погашення боргу», – розповів Вадим Гуцул.

Нагадаємо: на Кіровоградщині понад 20 тисяч мешканців повинні сплачувати аліменти. Щоб нагадати злісним боржникам про їх батьківські обов’язки, державні виконавці арештовують їх майно з метою подальшої реалізації на аукціоні, а також обмежують їх у праві виїздити за кордон, керувати автівками, користуватися зброєю і полювати. 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *